Tuesday, 21 February 2012

join segmen 'saya join pasti dapat doodle oleh apit..!'



arie nie..saje saje bukak blog orang and terjumpe segmen nie..so join jela..alang-alang ngah free kan?kan?^^

terasa nak buat segmen lak kat korang semua..
sapa2 yang join, pasti akan dapat doodle..
doodle yang mana? doodle atas tue lah..
Syarat-syaratnya adalah seperti di bawah :


1. Tak Wajib Follow Blog nie.. (Nak follow takper)
2. Korang Kena LIKE page kat SINI
3. Buat Entry Bertajuk : Saya Join, Pasti Dapat Doodle
4. Tempekkan banner kat atas dalam ENTRY dan sila backlink
5. Dalam entry tue korang bagi detail kat bawah nie

Nama Panggilan Anda : nur ika
Negeri Kelahiran : perak
Warna Kesukaan : hijau apple

6. Diwajibkan Tag 3 rakan blogger untuk join
7. Bila Dah Siap, Publish then pastekan link entry td di komen ini
8. Korang akan dapat doodle kat atas tue beserta detail korang bagi..
9. Tarikh tutup 11 : 59 malam ini ( 21hb Feb 2012 )
10. Sapa saja yang join, pasti dapat doodle nie!

kawan yang saya tag :

1 comment:

Hafizzi Aziz said...

doodle dah siap. Tahniah.

http://2.bp.blogspot.com/-7P94k_hWDA8/T0Ua3KSOcbI/AAAAAAAAFzI/-V67l-xYSJg/s1600/Nur+Ika.png

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...